1/8
PZ screenshot 0
PZ screenshot 1
PZ screenshot 2
PZ screenshot 3
PZ screenshot 4
PZ screenshot 5
PZ screenshot 6
PZ screenshot 7
PZ Icon

PZ

PZ
Trustable Ranking IconDe încredere
1K+Descărcări
39.5MBMărime
Android Version Icon5.1+
Versiune Android
2.10.1(12-06-2024)Ultima versiune
-
(0 Recenzii)
Age ratingPEGI-3
Descarcă
DetaliiRecenziiVersiuniInformații
1/8

Descriere PZ

Utilizați cel mai mare și cel mai important mediu între Stuttgart oricând și oriunde.

Cu aplicația „Pforzheimer Zeitung” și „PZ-news.de” puteți experimenta regiunea din nordul Pădurii Negre cu toate știrile, informațiile de fundal, analizele, poveștile sale într-un mod multimedia și interactiv. Aplicația universală oferă știri online și ziarul digital într-unul. Fiți la curent cu cele mai recente știri pe pagina de știri a „PZ-news.de” și treceți la e-paper în cadrul aplicației și descărcați ziarul electronic de acolo ca abonat digital. Citiți ziarul de mâine în ediția de seară a e-paperului și răsfoiți arhiva noastră digitală de ziare, care datează de la prima ediție a PZ din 1 octombrie 1949.


ȘTIRI:


Aplicația mapează pagina de știri a „PZ-news.de”, portalul de internet al „Pforzheimer Zeitung”, one-to-one. Veți primi știri, informații de fundal, analize și povești din Pforzheim, Enzkreis și părți din districtul Calw, pregătite folosind jurnalism local de înaltă calitate. Desigur, acestea includ și videoclipuri, galerii de imagini, ticker-uri live, grafice interactive și rapoarte multimedia. În plus, vă oferim și cele mai importante lucruri din Germania și din întreaga lume.


CONȚINUT PZ PLUS:


Abonații noștri digitali au acces exclusiv la tot conținutul. Ca abonat, vă puteți înregistra în aplicație și apoi aveți acces nelimitat la toate articolele, videoclipurile, galeriile de imagini sau rapoartele multimedia.


PORTALE:


Aplicația vă duce către portaluri precum „Doliu”, „Locuri de muncă” sau „Forumul PZ”. Cu toate acestea, pentru a ajunge la aceste pagini, trebuie să părăsiți aplicația.


SUBIECTE SPECIALE:


O zonă mare pentru subiecte speciale și de serviciu nu vă oferă doar orientare și vă ajută în viața de zi cu zi. În plus, economia prosperă din nordul Pădurii Negre își găsește locul aici.


SFATURI, DATE ȘI EVENIMENTE:


Vizitați portalul nostru de evenimente „stadtklar.de” prin intermediul aplicației. Mii de date ale evenimentelor sunt enumerate și descrise aici. Un serviciu de bilete este, de asemenea, disponibil aici.


BULETIN INFORMATIV:


Doriți să fiți informat prin e-mail la prima oră dimineață despre cele mai importante știri de pe „PZ-news.de”? Apoi, înregistrați-vă în aplicație pentru buletinul nostru informativ gratuit, care este publicat în fiecare zi a săptămânii. Joi seara există un buletin informativ special pentru familii.


Hârtie:


Pictograma ziar din colțul de sus al aplicației vă duce la ediția e-paper a „Pforzheimer Zeitung”. În calitate de abonat digital, nu puteți citi doar problema actuală cu un grad ridicat de ușurință în utilizare. De la ora 21 veți primi și ediția de seară a ziarului. De asemenea, puteți citi articolele din e-paper folosind o funcție audio. Toate cele trei numere ale PZ sunt disponibile pentru descărcare: Numărul principal Pforzheim, Mühlacker și Pădurea Neagră de Nord. O comoară foarte specială este arhiva noastră digitală de ziare, care se află și în aplicație. Aici puteți răsfoi problemele care au apărut de la primul PZ la 1 octombrie 1949. Toate suplimentele ziarului, precum și programul de televiziune rtv și revista de stil de viață „Land&Leute” pot fi, de asemenea, descărcate de pe e-paper.


ACHIZIȚII ÎN APLICARE:


App Plus (8,99 EUR / lună – prima lună gratuită):

Conținut nelimitat, inclusiv articole Plus pe PZ-news.de

Mai puține reclame

Accesul se face prin aplicația PZ. Utilizarea altor dispozitive este posibilă numai în contul dvs. de magazin.

Aplicație digitală (25,99 EUR / lună):

E-hârtie pentru tabletă și smartphone

Ediție de seară pe hârtie electronică: primele pagini disponibile începând cu ora 21:00 cu o zi înainte

Arhivă electronică cu numere de la 1 octombrie 1949

Conținut nelimitat, inclusiv articole Plus pe PZ-news

Accesul se face prin aplicația PZ. Utilizarea altor dispozitive este posibilă numai în contul dvs. de magazin.


Opinia dumneavoastră este importantă pentru noi: trimiteți-ne un e-mail la internet@pz-news.de sau evaluați-ne în magazin. Multumesc foarte mult!

„Ziarul tău Pforzheim”

PZ - Versiune 2.10.1

(12-06-2024)
Alte versiuni
Ce este nouKleinere Korrekturen.

Nu există încă recenzii sau evaluări! Pentru a fi tu primul care scrie una, te rugăm să

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Aplicație Bună GarantatăAceastă aplicație a trecut testul de securitate pentru viruși, malware și alte atacuri rău intenționate și nu conține amenințări.

PZ - Informații APK

Versiune APK: 2.10.1Pachet: de.meyle_mueller.pz
Compatibilitate Android: 5.1+ (Lollipop)
Dezvoltator:PZPolitica de confidențialitate:http://www.pz-news.de/dse-pzapp.htmlPermisiuni:34
Nume: PZMărime: 39.5 MBDescărcări: 5Versiune : 2.10.1Data lansării: 2024-07-03 10:59:53Ecran min.: SMALLCPU acceptat: x86, x86-64, armeabi-v7a, arm64-v8a
ID pachet: de.meyle_mueller.pzSemnătură SHA1: 81:23:60:3E:3E:66:BD:61:26:9A:1C:18:A0:5B:F2:BB:2B:EF:BC:8BDezvoltator (CN): Kirill ShashkovOrganizație (O): IntexSoftLocație (L): GrodnoȚară (C): BYStat/oraș (ST):

Cea mai recentă versiune a PZ

2.10.1Trust Icon Versions
12/6/2024
5 descărcări39.5 MB Mărime
Descarcă

Alte versiuni

2.9.4Trust Icon Versions
25/7/2020
5 descărcări39 MB Mărime
Descarcă
appcoins-gift
AppCoins GamesWin even more rewards!
altele

Aplicații din aceeași categorie

S-ar putea să îți placă și...